Zorgruimte

Update!

COVID-19 is een probleem waar wij als samenleving momenteel niet aan kunnen ontkomen. Isolare heeft een aantal zorgruimtes ontworpen om de druk op ziekenhuizen en andere zorginstellingen te verlichten. Heeft u binnen uw instelling capaciteitsproblemen door het coronavirus? Neem contact met ons op en wij zoeken samen met u naar een oplossing.


Vergunningsvrij bouwen in uw tuin!


Zorg op maat!

Zorg is een belangrijk en actueel thema. Door de scheiding tussen wonen en zorg komt het vaker voor dat men de zorg dichtbij huis wilt inrichten. Hierdoor kan zorg worden geboden in een vorm waardoor zelfstandigheid in stand blijft of juist wordt geboden. Maar daarbij is het natuurlijk ook prettig om de zorg behoevende dichtbij te houden.

Mantelzorgwoningen mogen in veel gevallen vergunningsvrij op eigen terrein worden geplaatst. Wij ontwerpen samen met u de ideale indeling zodat al uw wensen hierin terug komen. De benodigde hulpmiddelen om de zorg lichter te maken worden allemaal in het ontwerp verwerkt.

De zorgruimtes kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de ruimte af te werken voor personen met besmettelijke virus infecties. Hierdoor kan een bewoner van een instelling tijdelijk worden geïsoleerd om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Heeft u speciale eisen waar de ruimte aan moet voldoen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.