Opslag/kantoor

Een kantoor snel naar uw wensen uitbreiden

Komen nieuwe collega’s uw bedrijf versterken? Of kunt u al het werk moeilijk kwijt in uw huidige pand? Een goed teken, maar het brengt ook een probleem met zich mee. Isolare biedt u de ruimte om uw bedrijf verder te laten groeien.

Wij kunnen een uitgebreid assortiment aan tijdelijke of permanente ruimtes bouwen. Kantoor, opslag, toilet, kantine, kleedkamer of clean room, alles is mogelijk en vaak binnen een kort tijdsbestek. Indien gewenst kunnen deze ruimtes bijvoorbeeld ook geluids-/brandwerend worden uitgevoerd of volledig voldoen aan de HACCP-norm. Samen met u wordt het ontwerp van de ruimte gemaakt zodat al uw wensen daarin worden verwezenlijkt. De kantoorruimtes kunnen los van het bestaande gebouw worden gerealiseerd of bijvoorbeeld in een ongebruikt deel van een fabriekshal.


Tijdelijk extra ruimte nodig? Ook dat kunnen wij regelen!


Ook voor een kantoor aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Het kantoor wordt volledig ontworpen naar uw behoeftes en past daardoor in elke tuin. Ook is het mogelijk om het gebouwde kantoor later uit te bereiden waardoor het kantoor met uw bedrijf mee kan groeien. 

Een opslag- of kantoorruimte is niet altijd vergunningsvrij te bouwen, dit is afhankelijk van de toepassing. Wilt u weten hoelang het bouwproces in beslag zal nemen of wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.