Over ons

Ons team werkt dagelijks met veel passie en enthousiasme aan het bieden van de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. We kunnen ons onderscheiden van de concurrentie dankzij dit team. Het is compact, heeft de vrijheid om hun werk te verrichten en heeft de nodige specialisatie (samen meer dan 75 jaar ervaring).

Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over o.a. dampdichtheid, koudebruggen, isolatie, Ulo/CA en brandwerendheid. Daardoor kunnen wij onze klanten helpen met het juiste advies, werkzaamheden op maat en met een begroting die binnen de wensen van een klant valt. Niet voor niets wordt Isolare steeds weer terug gevraagd bij klanten als zij weer een nieuw project hebben. Dit zegt iets over de kwaliteit, manier van werk en vooral de vertrouwensband die er is tussen Isolare en haar vaste klanten.

In september 2019 is Isolare overgenomen en is er een grote investeerder ingestapt met als doel om Isolare de ruimte te geven zich verder te ontplooien in haar specialisatie. Samen met deze betrokken investeerder kunnen we nu dus inzetten op verdere uitbreiding in de markt.