Coronavirus

Beste relatie,

Door de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) wordt een beroep gedaan op onze inventiviteit, flexibiliteit en sociale verantwoording. Binnen ons bedrijf is flexibiliteit een van de belangrijkste kernwaarden. We zijn elke dag bezig om de service en dienstverlening naar u zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus neemt Isolare verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op de adviezen van het RIVM.

Wij faciliteren onder andere onze medewerkers om vanuit huis te kunnen werken en wij zullen, tot er andere adviezen door het RIVM komen, geen klanten meer bezoeken. We staan wel klaar om via telefoon en andere communicatiemiddelen u van dienst te zijn. Zolang het nog is toegestaan zullen onze monteurs binnen de gestelde richtlijnen van het RIVM door blijven werken op onze projecten. Daarin denken we als betrokken bedrijf, met gezond verstand en met oog voor kwaliteit, graag met u mee.

Kunnen we iets in deze tijden voor u betekenen, laat het ons weten!

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Wij wensen iedereen, in deze mogelijk moeilijke tijd, veel succes en gezondheid. 

Met vriendelijke groet,

Isolare B.V.

Wim, Marco, Pasquale, Robbin, Willem en Mariska