Euro Meat, Oss

Project: Uitbreiden koel- en vriescellen
Opdracht voor: Het leveren en monteren van 330 m2 PIR panelen, dikte 140 mm t.b.v. de wand en plafond van de vries en koelcel in een standaard witte kleur. Het leveren en aanbrengen van de vloerisolatie en tijdelijke wanden in bestaande vriescel. Ook de levering en montage van een koelschuifdeur en twee vriesceldeuren, aluminium kozijnen en RVS dorpels is door ons uitgevoerd.

Opdrachtgever: Euro Meat Oss B.V.

Leverancier panelen: EMS B.V.
Leverancier vries- en koelschuifdeuren: Iso Doors B.V.

“Nu dat meer en meer professionele horeca ondernemers behoefte hebben aan producten die in balans zijn, een goede prijs kwaliteit verhouding hebben en die ook nog moeten voldoen aan eisen als voortdurend beschikbaar in volume, gekalibreerd op gewicht en ook nog lang houdbaar, neemt de vraag naar onze producten steeds meer toe. Uiteraard is dit wel de groep meest veeleisende klanten. Wij proberen ons met name op deze groep te focussen omdat wij de vraag vanuit deze groep in de toekomst zien toenemen. Een goede balans tussen prijs en kwaliteit dat is onze visie.”

“Wij weten wat voor u als professioneel horeca ondernemer belangrijk is, het altijd voldoende beschikbaar zijn van top kwaliteit producten tegen de beste prijs, zoals wij zeggen Food for Business.”