Wij zijn gespecialiseerd in de isolatiebouw van geconditioneerde ruimten. Hierbij moet u denken aan koel- en vriesruimten, verwerkings- en sorteerruimten met name binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast kunt u ook voor het isoleren van bestaande bedrijfshallen bij ons terecht. Onze werkzaamheden voeren wij niet alleen binnen Nederland, maar ook daarbuiten. 

Geconditioneerde ruimten zijn te vinden in tal van sectoren. Onder andere van AGF- tot vlees- en van zuivel- tot aan de bloemensector. In alle sectoren waar het voor de juiste kwaliteit van het eindproduct aankomt op het handhaven van de juiste condities, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden u een toepassing 

De isolatie wordt gerealiseerd door het toepassen van isolatiepanelen, speciale (koel- en vries)deuren en eventuele vloerisolatie. Al deze onderdelen zijn er in tal van uitvoeringen. Wij weten exact wat een juiste keuze is voor u als opdrachtgever. Zo zijn belangrijke aandachtspunten bijvoorbeeld het voorkomen van koudebruggen, de mate van de dampdichtheid en brandwerendheid. Daarnaast houden wij uiteraard rekening met de eisen die gesteld worden op het gebied van HACCP- en BRC-normen.

Vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de eindoplevering krijgen al deze punten de juiste aandacht, zodat u verzekerd bent van een perfect eindproduct. 
Dit is geen theorie, maar onze werkwijze, ook op de werkvloer. Alles valt of staat bij de kwaliteit van een gedegen werkvoorbereiding en van de montage, vooral in detail. Onze monteurs verstaan hun vak en zijn uitgerust met het juiste gereedschap en materieel.
Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor renovatiewerkzaamheden en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bij dit soort werkzaamheden kunt u vertrouwen op onze expertise, vakmanschap en flexibiliteit.