Projecten

Project: Nieuwbouw bedrijfshal en kantoor
Opdracht voor: Het leveren en monteren van 600 m2 staaldak, type 106R en 800 m2 gevels, bestaande uit binnendozen, type B90/500, Rockwool isolatie, type 209DUO, 150 mm dik en horizontaal gemonteerde profielplaat, type 35/1035. Op het kantoorgedeelte 400 m2 Phoenix systeem (isolatie), 180 mm dik en horizontale gevelbeplating type 35/1035 in HPS coating. Dit project is door ons luchtdicht gebouwd i.v.m. het werken in onderdruk zodat stof en vuil niet in motoren van de windmolens kan komen.

Project: Interne verbouwingen van productieruimten waar aandacht besteed is aan het reduceren van omgevingsgeluid veroorzaakt door machines.
Opdracht voor: Het leveren en monteren van 250m2 steenwolpanelen, aan een zijde voorzien van perforatie t.b.v. de akoestiek en het leveren en aanbrengen van 1.200 m2 polyisocyanuraat panelen, snelloop- en schuifdeuren en draai- en pendeldeuren

Project: Nieuwbouw diverse vries- en koelcellen en productieruimten
Opdracht voor: Leveren en monteren van 13.000 m2 sandwichpanelen voor gevels en diverse koel- en vriescellen voor vleesverwerking

Project: Uitbreiden koel- en vriescellen
Opdracht voor: Het leveren en monteren van 330 m2 PIR panelen, dikte 140 mm t.b.v. de wand en plafond van de vries en koelcel in een standaard witte kleur. Het leveren en aanbrengen van de vloerisolatie en tijdelijke wanden in bestaande vriescel. Ook de levering en montage van een koelschuifdeur en twee vriesceldeuren, aluminium kozijnen en RVS dorpels is door ons uitgevoerd.

Project: Nieuwbouw diverse koelcellen voor opslag van lelies
Opdracht voor: Het leveren en monteren van 3.200 m2 polystyreen sandwichpanelen en koudebrugvrije overheaddeuren

Project: Nieuwbouw garnalenpelcentrum te Lauwersoog
Opdracht voor: Leveren en monteren van 1.600 m2 sandwichpanelen voor buitengevels en 4.500 m2 binnenwanden, plafonds en meerdere koel- en vriescellen en productieruimten, koelschuifdeuren en draai- en pendeldeuren

Project: Nieuwbouw diverse koelcellen voor opslag en droging van knoflook
Opdracht voor: Leveren en monteren van 2.800 m2 sandwichpanelen en gasdichte hefdeuren

Project: Interne verbouwingen van productieruimten .
Opdracht voor: Het leveren en monteren van 1.100 m2 sandwichpanelen, diverse deuren en RVS afwerkingen.

Opdracht: Nieuwbouw van diverse productieruimten voor medische instrumenten
Opdracht voor: Leveren en monteren van 6.000 m2 sandwichpanelen

Project: Renoveren van 7.000 m2 bestaand dak van een vrieshuis
Opdracht voor: Het verwijderen van de oude dakbedekking en isolatie. Het leveren en aanbrengen van, 360 mm polystyreen isolatie, folie en dakbedekking.

Project: Nieuwbouw productie en/verwerkingsruimten voor biologisch geteelde groenten en geconditioneerde opslagruimten voor opslag wortels, aardappelen en uien.
Opdracht voor: Leveren en monteren van 2.100 m2 sandwichpanelen, overheaddeuren en schuifdeursystemen.