Thuispagina

Wij leveren en monteren voor elke branche in de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie geïsoleerde wanden en plafonds van sandwichpanelen. Deze speciale isolatiepanelen zijn opgebouwd uit thermisch, brandwerend of akoestisch materiaal. Daarnaast leveren wij ook speciale koel- en vriesdeuren. Bedrijfsdeuren maken ook deel uit ons van assortiment. Wij zijn uw specialist voor de totale isolatiebouw van uw koel- en vrieshuis, verwerkingsruimten en overige geconditioneerde ruimten.
Kijk snel voor uw oplossing! 


Geconditioneerd

Ieder product vraagt om opslag onder de juiste condities. Of het nu gaat om diep gevroren-, of juist warme producten. Voor elk product kunnen wij voor u de juiste opslag- of productieruimte verzorgen. Met onze vakkundige aanpak voldoet uw ruimte aan alle eisen op het gebied van hygiëne en luchtvochtigheid. Neem gerust contact met ons op voor het juiste advies voor uw project.

Luchtdicht

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vereiste om ook in de toekomst te kunnen blijven leven in een gezond klimaat. Daarom is luchtdicht bouwen ook in de industriële bouw noodzakelijk. Door op vakkundige wijze ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen bespaart u op de uitgaven van uw energiekosten en beperkt u mede de CO2 uitstoot. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers die de BREEAM methode toepassen, maar ook voldoen aan o.a. ISO 14001.
Onder- of overdruk in gebouwruimtes komen voor in verschillende bedrijfssectoren. Denk hierbij o.a. aan cleanrooms in de farmaceutische, medische, fijn mechanische en voedingsmiddelen industrie. Samen met u en onze leveranciers willen wij meewerken aan een duurzame toekomst. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, Wij zijn u graag van dienst met onze expertise.

Brandveilig

Beheersbaarheid van brand is van groot belang in gebouwen. Dit vraagt om de juiste keuze van brandwerende isolatiewanden voor uw project. Ook hiervoor hebben wij passende oplossingen waarbij we zoveel mogelijk de thermische- en hygiëne-eisen combineren met de eisen op het gebied van brandwerendheid. Voor de brandwerendheid kan men kiezen uit verschillende soorten isolatie. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden!

Geluidsvriendelijk

Geluid van werkende machines in productieruimten is meestal onvermijdbaar. Dit geeft echter bij uw productiemensen overlast en kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Hoe kunt u omgevingsgeluid beheersen? Met onze akoestische panelen kunnen wij verschillende oplossingen bieden om de geluidsoverlast te beperken. Voor een advies en oplossing op maat komen we graag naar u toe.


Isolatiepanelen

Voor het realiseren van onze projecten werken wij samen met gerenommeerde Europese fabrikanten van isolatiepanelen voor de koel en vrieshuisbouw. Deze isolatiepanelen zijn opgebouwd uit gecoilcoate staalplaten met een PIR (polyisocyanuraat) hardschuimisolatie. Hiermee zijn hoge isolatiewaarden te behalen waardoor wij voor u het juiste klimaat van uw ruimte kunnen realiseren.

Indien er sprake is van brandcompartimentering of brandwerendheid zijn deze panelen uitgevoerd met een kern van een onbrandbare minerale steenwol isolatie.

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij BREEAM projecten. Onze leveranciers zijn ISO 14001 gecertificeerd.

Deuren

Wij leveren en monteren ook de benodigde of door u gewenste deuren voor uw geconditioneerde ruimte. Hiervoor werken wij nauwkeurig samen met ons zusterbedrijf Iso Doors B.V. ( www.isodoors.nl ). Daarnaast leveren wij op uw verzoek ook deuren van andere gerenommeerde Europese fabrikanten.

Neem voor meer informatie over mogelijkheden contact met ons op.

Overige

Ook voor het leveren en plaatsen van stootranden, ramen enzovoort bent u bij ons op het goede adres. Op uw specifieke wens kunnen wij ook de celinrichting voor u verzorgen.
Alle door ons te leveren en te monteren materialen voldoen aan de geldende kwaliteitsrichtlijnen.