Sectoren

Opslag & verwerking

In de opslag en verwerking van groenten en fruit is het belangrijk om deze onder de beste condities te bewaren. Voor deze sector verzorgen wij de isolatiebouw van koelcellen, productie- en verwerkingsruimten. Ook de bouw van specifieke rijpcellen voor bijvoorbeeld bananen kunnen wij verzorgen.

Geventileerde opslag

Voor de opslag van bijvoorbeeld aardappels en bloembollen is er naast een goede opslagruimte ook een ventilatiesysteem noodzakelijk. Dit bestaat uit geïsoleerde luchtkanalen met luiken waar de lucht binnenkomt, maar ook weer naar buiten gaat. Dit is van groot belang om de producten in de juiste condities te bewaren.

De kracht van ULO opslag

De bouw van gasdichte (Ultra Low Oxygen ) koelcellen voor het opslaan van appels en peren is één van onze specialiteiten. De bouw van deze koelcellen moet met de grootst mogelijke nauwkeurigheid uitgevoerd worden. Dit is belangrijk om het lekverlies van de cellen tot een minimum te beperken. De gehele opbouw van de sandwichpanelen en het monteren van de gasdichte hoekverbindingen tot aan het plaatsen van de gasdichte deuren wordt door onze monteurs vakkundig uitgevoerd.