Oplossingen

Geconditioneerd

Ieder product vraagt om opslag onder de juiste condities. Of het nu gaat om diep gevroren-, of juist warme producten. Voor elk product kunnen wij voor u de juiste opslag- of productieruimte verzorgen. Met onze vakkundige aanpak voldoet uw ruimte aan alle eisen op het gebied van hygiëne en luchtvochtigheid. Neem gerust contact met ons op voor het juiste advies voor uw project.

Luchtdicht

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vereiste om ook in de toekomst te kunnen blijven leven in een gezond klimaat. Daarom is luchtdicht bouwen ook in de industriële bouw noodzakelijk. Door op vakkundige wijze ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen bespaart u op de uitgaven van uw energiekosten en beperkt u mede de CO2 uitstoot.

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers die de BREEAM methode toepassen, maar ook voldoen aan o.a. ISO 14001.
Onder- of overdruk in gebouwruimtes komen voor in verschillende bedrijfssectoren. Denk hierbij o.a. aan cleanrooms in de farmaceutische, medische, fijn mechanische en voedingsmiddelen industrie.

Samen met u en onze leveranciers willen wij meewerken aan een duurzame toekomst. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, Wij zijn u graag van dienst met onze expertise.

Brandveilig

Beheersbaarheid van brand is van groot belang in gebouwen. Dit vraagt om de juiste keuze van brandwerende isolatiewanden voor uw project. Ook hiervoor hebben wij passende oplossingen waarbij we zoveel mogelijk de thermische- en hygiëne-eisen combineren met de eisen op het gebied van brandwerendheid. Voor de brandwerendheid kan men kiezen uit verschillende soorten isolatie. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden!

Geluidsvriendelijk

Geluid van werkende machines in productieruimten is meestal onvermijdbaar. Dit geeft echter bij uw productiemensen overlast en kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Hoe kunt u omgevingsgeluid beheersen? Met onze akoestische panelen kunnen wij verschillende oplossingen bieden om de geluidsoverlast te beperken. Voor een advies en oplossing op maat komen we graag naar u toe.