Werkwijze

van Aanvraag tot naZorg 

Bij elke aanvraag maken wij een inventarisatie van uw eisen en wensen. Dit zal gaan over de indeling van de cel, maar ook over de keuze van de kwaliteit van de materialen. Als het een aangeleverd ontwerp betreft, denken wij mee met de materiaalkeuze zodat het eindresultaat zal aansluiten bij uw verwachting. Het is ook mogelijk het ontwerpproces door ons te laten begeleiden. Wij komen dan langs op locatie en bespreken de wensen, voeren metingen uit en komen met een oplossing afgestemd op de beschikbare ruimte.

Bij de calculatie worden uw wensen en eisen vertaald in een heldere offerte met gespecificeerde omschrijvingen van de gekozen materialen. Een voorbeeld van de materialen sturen wij u graag toe. Wij bespreken de opgestelde offerte persoonlijk met u, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Bij het mogen verkrijgen van uw gewaardeerde opdracht, worden alle uitgangspunten nogmaals kritisch bekeken. Vervolgens wordt er een conceptplanning opgesteld. Dit wordt vervolgens in het werkvoorbereidingstraject vastgelegd door onze tekenaar. Deze werktekeningen zijn nodig om de overeengekomen werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, wordt het project opgeleverd. Onze uitvoerder zal het project samen met u grondig inspecteren. Daarnaast kan er gesproken worden over een onderhoudsplan. De nazorg en het onderhoud van uw project zijn immers van groot belang. Ook het onderhoud is bij ons in goede handen. Hierdoor bent u er ook tijdens het gebruik van verzekerd dat u bijvoorbeeld aan de gestelde hygiƫne eisen blijft voldoen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!