Nice to Meat, Almere

Project: Nieuwbouw diverse vries- en koelcellen en productieruimten
Opdracht voor: Leveren en monteren van 13.000 m2 sandwichpanelen voor gevels en diverse koel- en vriescellen voor vleesverwerking

Opdrachtgever: Nice to Meat
Ontwikkeling: Minerva Development te Amsterdam
Architect: Dedato te Amsterdam

Leverancier panelen: Kingspan B.V.

“Nice to Meat begon 120 jaar geleden in Amsterdam als ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiĆ«nte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is Nice to Meat in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Voor bestaande en nieuwe klanten de garantie dat kwaliteitsfilosofie in ere wordt gehouden. In de 21e eeuw beschouwen wij ons vak onverminderd als een kunst. Onder het motto “Meat is Art” houden wij onze tradities in ere. 

Ons team van meer dan 50 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten. Want dat is onze missie: het op continuiteitsbasis leveren van de juiste kwaliteit op het juiste moment voor de juiste prijs. Samenwerking en respect, zowel intern als extern, vormen daarbij de onmisbare vormen”