Fruity Line, Ochten

Project: Uitbreiding gekoelde opslagruimte te Ochten
Opdracht voor: Het leveren en monteren van 4.000 m2 sandwichpanelen in een dikte van 200 mm en 1.500 m2 sandwichpanelen in een dikte van 100 mm 

Opdrachtgever: Fruity Line B.V.

Leverancier panelen: EMS

“Fruity Line is producent van versgeperste premium fruit- en groentesappen en smoothies in Europa. Wij leveren concepten voor (air)catering, horecagroothandels, foodservice, out of home en de georganiseerde retail. De premium sappen bestaan uit vers fruit en groenten, voorzien van het GlobalGap-certificaat. Door de unieke cold-press techniek blijven de fruit- en groentesappen vers.
Vitamines, voedingsstoffen en de pure smaak van vers blijven optimaal bewaard. Door de innovatieve hogedruk-conserveringsmethode garanderen we u een optimale versbeleving, langere houdbaarheid en maximale voedselveiligheid. De premium sappen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.”

“Fruity Line is de specialist voor uw verse groente-, fruitsappen en smoothies. Vers, ‘raw’, duurzaam, koud geperst en hogedruk-conservering zijn onze kernwoorden. Elke dag persen en pureren wij tienduizenden kilo’s groenten en fruit.”